«Melnajā piektdienā» labdarības festivāls dzīvnieku patversmes atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21. janvārī klubā «Melnā piektdiena» (Brīvības 193c) notiks labdarības festivāls «CMF «Pop Goes Metal» Charity Festival». Festivāla mērķis – atbalstīt Rīgas dzīvnieku patversmi «Ķepu-Ķepā» un palīdzēt tās iedzīvotājiem atrast jaunās mājas.

Festivāla koncepts ir «Pop goes Metal». Katra grupa pēc savas izvēles būs sagatavojusi slavenas popdziesmas kaverversiju.

Pasākumā piedalīsies šādas grupas: «One Morning Left» (Somija), «Chasing The Rise» (Lietuva), kolektīvi no Latvijas – «Harta», «Leftover» un «Mindesign», kā arī viesi no Igaunijas – «Intact», «All Icons Murdered».

Visi ienākumi, kas iegūti koncerta laikā, tiks ziedoti barības un medikamentu iegādei dzīvniekiem, kā arī patversmes iedzīvotāju dzīves apstākļu uzlabošanai.

Palīdzēt iespējams ne tikai finansiāli, bet atnesot līdz uz pasākumu suņu barību, segas, pārklājus, dvieļus, dažādas rotaļlietas un citas dzīvniekiem noderīgas lietas. Pirms un pasākuma laikā to visu varēs nodot patversmes darbiniekiem.

Ieeja pasākumā par ziedojumu – 2 eiro.

Durvis vaļā no 18.00, sākums – 18.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu