Klubā «9. vilnis» grupas «Menuets» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

3. martā plkst. 22 muzikāli izklaidējošā klubā «9. vilnis» (Rīgā, Kungu ielā 8), notiks leģendārās grupas «Menuets» koncerts, informē klubā.

Ar grupas dziesmām izaugušas vairākas paaudzes, jo «Menuets» uz skatuves kāpj jau vairāk kā 45 gadu garumā. Savulaik grupa radusies Jūrmalas 4. vidusskolā, savus pirmos mēģinājumus aizvadot garāžā. Savukārt savu nosaukumu grupa ieguvusi pateicoties smaržām ar tādu pašu nosaukumu – «Menuets».

Grupas «Menuets» repertuārā ir daudzas dziesmas, bez kurām vairs nav iedomājama Latvijas estrādes mūzika. Komponista Imanta Kalniņa radītā «Dziesma, ar ko tu sāksies» ir viena no populārākajām grupas dziesmām, bez kuras nav iedomājams neviens no «Menuets» koncertiem. Protams, grupu atpazīsim arī pēc tādiem hitiem, kā «Dūdieviņš», «Dzeguzes balss» un citiem.

Pirms vairākiem gadiem grupa «Menuets» devās savā 45 gadu pastāvēšanas koncertturnejā, bet arī šobrīd ik pa laikam apvienojas, lai sniegtu koncertus. Viens no tiem jau šajā nedēļas nogalē gaidāms klubā «9. vilnis».

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties visās «Biļešu Serviss» kasēs, internetā – www.bilesuserviss.lv, kā arī pasākuma dienā pie kluba ieejas. Ieejas biļetes cena – 5 EUR. Tāpat visās «Biļešu Serviss» kasēs iespējams arī iegādāties galdiņu ar uzkodām, sākot no 15 EUR, atkarībā no tā atrašanās vietas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu