«I Love You» bārā «Less Acrobats» no Izraēlas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 30. martā, plkst.21 Rīgas bārā «I Love You» uzstāsies Izraēlas grupa «Less Acrobats», informē bāra pārstāve Dace Volfa.

Viņa pavēstīja, ka Telavivā dibinātais kvartets sāka darbību kā ģitārroka grupa, bet pēdējā laikā tā paplašinājusi muzikālo redzesloku, vēršot skatienu arī hiphopa un «R&B» virzienā. Visi žanri oriģinālā veidā apvienoti februārī iznākušajā «Less Acrobats» debijas mazalbumā «Stanza».

Pēc koncerta Rīgā «Less Acrobats» dosies uz Igaunijas galvaspilsētu, kur uzstāsies mūzikas konferencē «Tallinn Music Week». Tallinas iedzīvotāji un viesi varēs redzēt grupas nelielu koncertu programmā «City Stage» 1. aprīlī plkst.15:15 tirdzniecības centrā «Viru Keskus», bet tajā pašā vakarā plkst.19 «Less Acrobats» atklās «Positivus» festivāla un mūzikas izdevniecības «I Love You Records» kopīgi rīkoto mūzikas skati kinoteātrī «Sõprus».

«Less Acrobats» koncertu Rīgā atbalsta Izraēlas vēstniecība Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu