Pēc ilgāka pārtraukuma ar dīdžejsetu uzstāsies Jānis Krauklis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl nezināmā norises vietā piektdien, 21. aprīlī, Rīgā notiks elektroniskās deju mūzikas resursa «The Room» pasākums, kurā pēc ilgāka pārtraukuma uzstāsies vinila dīdžeju kultūras aizsācējs bijušajā Padomju Savienībā Jānis Krauklis un viens no šodienas pieprasītākajiem Krievijas dīdžejiem – Dj Sergey Sanchez (Propaganda Club, Maskava).

Katru aprīļa nogali par «The Room» norises vietu tiek izvēlēts lofts ar mājīgu jumta terasi vai galerija kaut kur Rīgas centra teritorijā. Muzejs vai privātmāja ar dārzu.

Foto: Publicitātes foto

Jānis Krauklis ir bijis bijis klāt visos būtiskākajos Latvijas deju kustības vēstures pagrieziena punktos. Viņa nozīme elektroniskās deju mūzikas kultūrā ir plašāka izklāsta vērta. Jānis Krauklis būs redzams uz skatuves pēc ilgākas pauzes. Aktīvu dīdžejošanu Jānis pārtrauca pirms vairākiem gadiem un šobrīd ir vairāk pazīstams kā klubu skaņas speciālists. Lai gan šo gadu laikā Jānis noraidījis iespēju atgriezties pie pastāvīgā dīdžeja aroda, katra viņa retā uzstāšanās reize ir notikums.

Foto: Publicitātes foto

Par otru pasākuma headlaineri kļūs viens no pieprasītākajiem Krievijas elektroniskās deju mūzikas māksliniekiem – Dj Sergey Sanchez (Maskava). Viņa dīdžeja gaitas aizsākās 90. gadu vidū, kad Sanchez kļuva populārs kā slavenā «PTJUCH Sound system» rezidents, tomēr viņa vārds vairumam saistās ar Maskavas leģendāro klubu «Propaganda», kurā jau kopš 1998. gada Sanchez aizvada populārās ceturtdienas rezidences jau 20. gadu garumā. Sanchez profesionāļu aprindās tiek uzskatīts par deep house žanra popularitātes pamatlicēju Krievijā.

Pasākumu papildinās mūsu paaudzes ievērojamākais Lietuvas dīdžeju duets Marius Ivanoff & Mindaugelis.

www.residentadvisor.net

Norises vieta tiks izziņota piektdienas pēcpusdienā!

www.theroom.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu