«Melnā piektdiena» 11. jubileju atzīmē ar grupas «Vader» koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubs «Melnā piektdiena» savu vienpadsmito jubileju atzīmēs šovakar, 12. maijā plkst.19 ar grupas «Vader» koncertu, informēja kluba pārstāve Raisa Smirnova. Grupas «Vader» koncertu iesildīs poļu «death metal» žanra mūzikas apvienība «Decapitated» un industriālā «death metal» mūzikas grupa «Thy Diseas».

Koncertā skanēs 2016. gada rudenī klajā nākušais grupas «Vader» albums «The Empire», kas ir turpinājums turpinājums 2014.gadā ierakstītajam albumam «Tibi Et Igni».

Kā par kluba svētku svinībām stāsta Smernova, nosaukumu klubs ieguvis 90. gados un katru reizi 13 datumā atzīmē savu pastāvēšanu ar vietējo un ārvalstu grupu koncertiem. Kopš kluba atvēršanas tajā ir uzstājušās vairāk nekā 500 dažādas smagās mūzikas grupas un solo mākslinieki no visas pasaules. Klubs ir atvērts arī citu žanru mūzikai un kultūras pasākumiem, piemēram, teātra izrādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu