«Hadrons 2017» finālā sešas grupas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Latvijas Universitātes (LU) jauno mūzikas grupu konkursa «Hadrons 2017» finālā uzstāsies sešas jaunas grupas, kā arī koncertu sniegs pērnā gada konkursa uzvarētāji «MMMM», informēja konkursa organizatori.

Konkursa finālā cīnīsies grupas «ZEMe», «The Creek», «Marlēna», «Plastic Dummy» un «Careless afterlife». Tāpat pasākumā koncertu sniegs pērnā gada konkursa uzvarētāji, grupa «MMMM». Konkursa fināls norisināsies 25. maijā plkst.19 klubā «Nabaklab».

Studentu grupās šogad tiek pārstāvēta LU Datorikas fakultāte, Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte, Ķīmijas fakultāte, Vēstures un filozofijas fakultāte un Sociālo zinātņu fakultāte. Tāpat tajās iesaistās studenti no Latvijas Kultūras akadēmijas, Rīgas Tehniskās universitātes, Ventspils augstskolas un Jāzepa Vītola mūzikas akadēmijas, skaidroja konkursa organizatori.

Līdz 24.maija pusnaktij ikvienam ir iespēja nobalsot par sev tīkamāko grupu vietnē «www.hadrons.lv». Balsojuma veidā tiks noskaidrots, kura no jauno mūziķu apvienībām saņems īpašu skatītāju simpātiju balvu. Savukārt galvenos konkursa uzvarētājus noteiks profesionālu mūziķu un mūzikas industrijas pārstāvju žūrija.

Konkursa galvenajā balvā ir ieraksta laiks studijā «Skan», un iespēja uzstāties uz vasaras festivālu «Laba daba», «Bildes» kā arī jauno studentu svētku «Aristotelis» skatuvēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu