Sestdien Rīgā festivāls «Nemiers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. maijā bārs «Nemiers» (Aristīda Briāna iela 9a) aicina uz otro virszemes festivālu Rīgā, kas norisināsies ne tikai bāra iekštelpās, bet arī terasē un tuvākajā apkārtnē. Festivālā uzstāsies grupas «Martas asinis», «Rūsa», «Parára» un «Oranžās brīvdienas», informē rīkotāji. Sākums plkst. 17, ieeja bez maksas.

«Pirmajā virszemes festivālā apmeklētāju skaits pārsniedza plānoto un atsauksmes bija labas - tāpēc bija skaidrs, ka šis pasākums ir jāatkārto. Šogad esam vairāk padomājuši par pievienoto vērtību mākslinieku uzstāšanās starplaikos. Festivāla apmeklētājus gaida Vinila Valdis ar platēm no labākajiem rokmūzikas plauktiņiem, Sexy Style showroom, City Tatoo showroom ar tetovēšanas un pīrsinga iespējām, bet tieši pusnaktī būs pārsteigums, taču to es neatklāšu. Lai cilvēki nāk un paši novērtē. Varu teikt, ka būs iespaidīgi un āķīgi,» norāda festivāla idejas autors Dāvis Stade.

Vakara programma:

18:00 Martas asinis

19:00 Rūsa

20:00 Parára

21:00 Oranžās brīvdienas

Visa festivāla garumā par mūziku rūpēsies DJ Kalvis Amantovs. Festivāla vadītājs - Kozmens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu