Klubā «Melnā piektdiena» neofolka apvienība «Theodor Bastard»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. jūnijā, klubā «Melnā piektdiena» ar koncertu atgriežas zināmākā Sanktpēterburgas neofolka/world /dak-wave grupa «Theodor Bastard», informē klubā.

«Theodor Bastard» ir viena no neparastākajām, neatkarīgajām Krievijas neofolka žanra grupām. Viņi rada noslēpumainu un mītisku mūziku paši savā žanrā, kurā sajauktas world, neofolk, dark-wave un triphopa skaņas. Grupas vizītkarte ir unikālais grupas solistes Janas Vevas vokāls un skaņu burvis Fjodors Svoločs, kas pulcina sev apkārt virkni citu mūziķu. «Theodor Bastard» pastāv jau kopš 90. gadiem, kad sākumā vairāk eksperimentēja ar elektroniku, triphopu un dark-wave, bet gadu gaitā bagātinājuši savu skanējumu ar bagātīgu neofolka un world mūzikas kārtu.

Grupa Baltijas valstu reģionā viesojusies vairākkārt - Lietuvā «Menuo Juodargis» festivālā, kā arī Rīgā, festivāla «ReRe:Rīga» ietvaros.

Koncerta sākums: 21.00

Biļetes iepriekšpārdošanā šeit:

www.ticketshop.lv

theodorbastard.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu