Rīgā albāņu metālisti «Crossbones»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. jūnijā Tallinā, 2. jūnijā Narvā un 3. jūnijā Rīgā, klubā «Depo» uzstāsies viena no ievērojamākajām Albānijas metāla mūzikas apvienībām «Crossbones». Pirms koncertiem, 31. maijā mūzikas veikalā «Randoms» būs iespēja tikties ar grupu un iegādāties parakstītu jauno albumu «WWIII».

«Crossbones» ir ne tikai visatpazīstamākā metāla grupa Albānijā, bet arī vienīgā no 90. gadu vidus, kas joprojām pastāv.

Tāpat «Crossbones» ir vienīgā albāņu metāla grupa, kas uzstājusies ārpus Albānijas, gūstot starptautisku atpazīstamību. Grupa ir spēlējusi Itālijā, Grieķijā, Melnkalnē, Maķedonijā, Kosovā. Nu ir pienācis laiks arī Baltijas valstīm.

Viņu jaunais albums «WWIII», kas iznāca šī gada 13. janvārī, jau ir saņēmis īpaši labas recenzijas vairāk kā 50 Eiropas, ASV un Austrālijas portālos.

Šī albuma tapšanā grupa ir sadarbojusies ar labi zināmu skaņu inženieri un aranžētāju Tommy Talamanca viņa Nadir Music Studios. Jaunais albums apvieno amerikāņu thrash metal ietekmi ar tumšām skaņām un tipisku Austrumeiropas skanējumu. Rezultāta mērķis - izteikti smags skanējums, nezaudējot arī melodiskas pasāžas un «lipīgus» rifus. Arī vienuviet izmantotās gan angļu, gan albāņu valodas iezīmē jaunu ceļu Eiropas post-thrash žanrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu