«Nabaklab» noslēdz sezonu ar «baložiem», PND un «Zig Zag»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 2. jūnijā, mūzikas klubā «Nabaklab» norisināsies sezonas pēdējais koncerts, kurā varēs dzirdēt tādas muzikālās apvienības kā «Baložu pilni pagalmi», «PND», «Zig Zag», kā arī DJ Dambi. Koncertprogrammas sākums plkst. 21, to atklās «Baložu pilni pagalmi», kas šajā vakarā svinēs sava jaunākā albuma «Visi savējie» atvēršanas svētkus.

«Visi savējie» ir grupas vienpadsmitais albums, to izdod izdevniecība «Naba Music». Grupa «Baložu pilni pagalmi» ir 1994. gadā Rīgā dibināta grupa. Tās līderis, kā arī mūzikas un lielākās daļas tekstu autors ir Māris Šverns. Jauno albumu varēs iegādāties pasākuma norises vietā, internetā balozupilnipagalmi.bandcamp.com, kā arī mūzikas veikalos «Randoms» un «Upe».

Vakara gaitā uzstāsies arī DJ Dambis, grupas «Inokentijs Mārpls» līderis un radio NABA Latvijas mūzikas raidījuma «Bitīt matos» ilggadējs vadītājs.

Ieejas maksa 5.00 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu