Rīgā uzstāsies slavenā Nīderlandes producentu apvienība Fouk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamajā piektdienā, 29. septembrī, «One One» klubā Absolut Lime Underground pasākumā pirmo reizi Latvijā uzstāsies nīderlandiešu producentu Daniela Lesemana un Junction (Hanss Pīmans) apvienība Fouk. Nepieradinātajā OneOne klubā par atmosfēru gādās arī pašmāju DJ Trashy Kid, DJ Elvi Soulsystems un DJ Judzhen, kuru radītā mūzika tiks pavadīta ar īpašām VJ mākslinieka projekcijām.

Miera ielas radošajā apkaimē OneOne klubs pasākuma viesiem durvis vērs vaļā plkst. 23:00. Pasākuma programmā paredzēta house mūzika, kas apvienota ar funk, disco un hip hop elementiem, efektīgu vizuālo pavadījumu, kā arī atsvaidzinošiem kokteiļiem ar jauno Absolut Lime. Nīderlandiešu apvienība Latvijā uzstāsies pirmo reizi, līdz šim kļūstot pieprasīti gan visā Eiropā, gan arī Amerikā, ar savu mūziku izceļoties tādos pasākumos kā «Glastonbury Festival», «LoveBox festival» un Ņujorkas «Output» klubā.

Pašmāju mūzikas cienītājiem muzikālo eiforiju gādās DJ Trashy Kid, DJ Elvi Soulsystems un DJ Judzhen, pēdējos gados kļūstot par vieniem no pieprasītākajiem vakara viesiem Rīgā un nosakot vakara ritmu daudzos vietējos pasākumos.

Labu garastāvoklī muzikālajos ritmos var meklēt jebkurš, iegādājoties biļeti iepriekšpārdošanā par 3 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu