Rīgā atgriežas zviedru melodiskie metālisti «Arch Enemy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. septembrī klubā «Melnā piektdiena» uz skatuves kāps zviedru melodiskā death metāla zvaigznes «Arch Enemy». Šoreiz grupa priecēs klausītājus ar dziesmām gan no jaunākā albuma «Will to Power», gan arī no visiem iepriekšējiem, informē kluba pārstāvji.

«Arch Enemy» deviņdesmito gadu vidū izveidoja ģitārists Maikls Amots kopā ar citiem pieredzējušiem mūziķiem no grupām «Carcass», «Mercyful Fate», «Carnage», «Dismember» un citām.

Grupas izrāviens nāca 2000. gadā, kad tai pievienojās vācu dziedātāja Andžela Gossova, kura, atšķirībā no lielākās daļas dāmu smagajā mūzikā, izpildīja brutālo vokālu. «Arch Enemy» kopumā sarakstījuši deviņus studijas albumus, trīs live CD un trīs DVD, no kuriem arī jaunais albums «Will to Power», kurš nāks gaismā septembrī.

No 2014. gada grupas vokāliste ir kanādiete Alissa Vaita–Glaza (iepriekš «The Agonist»), jo Andžela Gossova pēc gandrīz pusotra gadu desmita nokāpa no skatuves, lai pievērstos ģimenei. «Es grupu nepametu, tagad būšu ar to kopā aizskatuvē,» žurnālam «Metal Hammer» bija teikusi Andžela Gossova. Viņa, pēc izglītības ekonomiste, turpinās nodarboties ar grupas organizatorisko un menedžmenta pusi.

«Arch Enemy» sastāvā turpina spēlēt arī Šarlī D'Andželo («Spiritual Beggars», «King Diamond» u.c.), Džefs Lumis («Nevermore»), un Daniels Erlandsons («In Flames», «Brujeria» u.c.).

Biļetes nopērkamas vietnē ticketshop.lv. Pirmo biļešu cena — 20 eiro, vēlāk tās kļūs dārgākas, informē pasākuma rīkotāji.

Koncerta sākums plkst. 20.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu