Rīgā notiks Super Besse koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artis Leinišs / LETA

12. oktobrī klubā One One notiks Baltkrievu grupas Super Besse koncerts. Tur varēs iegādāties arī grupas jauno albumu La Nuit* vinila un CD formātā.

Post punk/coldwave trio Super Besse 2013. gadā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā dibināja dziedātājs un ģitārists Maksims Kuļša, basģitārists Aleksandrs Siņica un taustiņinstrumentālists Pāvels Mihaļoks. Grupa daudz koncertējusi Baltijas valstīs un citur Eiropā, ar katru uzstāšanos iegūstot arvien jaunus cienītājus. 2015. gadā Super Besse noslēdza līgumu ar Latvijas mūzikas apgādu I Love You Records, kas izdeva grupas pirmo albumu 63610* un turpina sadarbību ar jauno ierakstu La Nuit*.

Īpašie viesi Super Besse 12. oktobra koncertā Rīgā būs Latvijas grupa Martas Asinis, kas šā gada laikā piedzīvojusi sastāva maiņu, iesaistot Staņislavu Kuļikovu (iepriekš spēlējis grupās Nē un DJ Krankenwagen), un Aivi Iesalmani (Dun Dun). Martas Asinis šoreiz sola karstāku un ģitārām bagātāku skanējumu programmā, kurā tiks atskaņotas arī iepriekš nedzirdētas kompozīcijas no topošā albuma.

Super Besse koncerta informatīvais partneris ir portāls TVNET.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu