Klubs «One One» ar īpašu pasākumu atklās jaunas pagraba telpas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai atzīmētu zīmīgo datumu un pieteiktu jauno pagraba telpu Rīgas kultūras kartē, 11. novembrī klubs «One One» (Šarlotes iela 18a, Rīga – pretī Labietim pie Piena) aicina uz īpašu elektroniskās mūzikas notikumu «11.11». Pasākums norisināsies gan jau ierastajās telpās, gan pavisam nesen atklātajās un apdzīvotajās pagraba telpās tieši zem kluba, informē klubā.

Īpašie viesi pasākumā šoreiz būs angļu hausmūzikas producente un DJ Anthea. Izdodot mūziku pasaules atzītākajās elektroniskās mūzikas izdevniecībās Cocoon, Phonica, Desolat, kā arī aktīvi attīstot savu izdevniecību Partisan Records, DJ Anthea demonstrēs ilgi krāto pieredzi un izdomu savā dīdžejsetā. Savukārt, papildspēkos būs kluba rezidenti Kris Hovel un Inte Syzer.

Pagrabstāva jauno zāli ierībinās analogā tehno projekts «Jūras lietus» - leģendārā Antona Kubikova jaunākā radošā daiļrade. Mākslinieks ir pazīstams ar projektu SCSI-9 un aktīvi darbojās elektroniskās mūzikas lauciņā kopš 1994. gada. Šo gadu laikā ir izdevis vairāk kā 50 dažādus mūzikas ierakstus un ieguvis plašu atpazīstamību visā pasaulē. Papildus «Jūras lietus» priekšnesumam, tehno dīdžejsetus sniegs žanra veterāni Ze Ivarzz un Ksenia Kamikaza.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas Resident Advisor vietnē. Cena līdz līdz 10. novembrim 7 eur un pasākuma dienā - 10.

www.residentadvisor.net

Klubs darbojas kopš 2015. Gada aktīvi specializējoties elektroniskās mūzikas lauciņā. Šobrīd kluba attīstība sekmējusi regulāru starptautiski atpazīstamu mākslinieku un dīdžeju priekšnesumus. Jaunās telpas pagrabstāvā tiks atvērtas īpašiem notikumiem, kā papildinājums esošajām kluba telpām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu