«Amber Muse» ballītē «GusGus» dalībnieka President Bongo dīdžejsets

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šogad Rīgas izdevniecībai «Amber Muse» aprit 13 gadi. Lai nosvinētu šo datumu, Bogdans Tarans un Makss Lomovs 11. novembrī rīko ballīti klubā «Secret Garden» (Grēcinieku ielā 28), kur kopā ar viņiem spēlēs viesis – Islandes grupas «GusGus» dalībnieks President Bongo, kā arī Elvi Soulsystems no Rīgas.

«Līdzīgi kā daudzi ar mūziku saistīti zīmoli, Amber Muse no vienkāršas ierakstu izdevniecības ir attīstījusies par kompāniju, kas organizē ballītes, vada radio šovu, nodarbojas ar tiešsaistes žurnāliem, kopumā, dara visu, kas saistīts ar mūziku,» stāsta Bogdans Tarans. «Ar Maksu Lomovu cītīgi strādājam Latvijas tirgū, un domāju, ka Amber Muse ieguldījums vietējā mūzikas dzīvē ir vērā ņemams.»

«Pirms gada mēs izveidojām starptautisku radio šovu Amber Muse, kas pauž mūsu muzikālo vēstījumu ne tikai Baltijā, bet arī Maskavā un visā Somijā. Bet žurnāli testpress.news un heedthesound.com palīdz aizpildīt vietējo informatīvo lauku elektroniskajā vidē,» papildina Makss Lomovs. «Turklāt, uzskatu, ka esam vieni no aktīvākajiem mūzikas producentiem Latvijā, kas ieraksta underground mūziku.»

Galvenais ballītes viesis būs Stefans Stefensens, kas pazīstams ar vārdu President Bongo. Savas iemaņas dažādās mākslas jomās – mūzikā, fotogrāfijā, video viņš sāka pilnveidot no 1995. gada, kad kļuva par vienu no elektroniskās grupas Gus Gus dibinātājiem. Islandes grupas attīstībā un starptautiskā mēroga panākumu gūšanā Bongo bija centrālais tēls - viņš rakstīja grupas dziesmas, dziedāja, producēja, kā arī strādāja ar dizainu, klipiem un fotogrāfijām.

Pirms diviem gadiem Bongo nolēma iet citā virzienā un uzsāka solo karjeru. Viņš laida klajā solo albumu «Serengeti». «Šis ir konceptuāls albums, kas stāsta par «savu personisko Ziemeļu» meklēšanu un centieniem izvairīties no atkārtojumiem. Tas stāsta par laiku no saullēkta līdz saulrietam, kas pavadīts plēsīgu zvēru ielenkumā Āfrikā. Par saknēm,» šādi Stefans raksturo šo darbu. Gan albuma skanējumā, gan katrā President Bongo dīdžejsetā ir jaušamas šamaniskas noskaņas: jebkuras savas uzstāšanās laikā viņš aizrauj klausītāju ar savu harismu, ievedot savdabīgā transa stāvoklī.

Pasākuma sākums 23:00, Grēcinieku ielā 28. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas no 5 līdz 7 € (+ komisija) vietnē www.residentadvisor.net/events/1024069. Pie ieejas 10 €; ja būs brīvas vietas pēc iepriekšpārdošanas: līdz 01:00 – 7 €, studentiem ISIC/RSU – 5 €.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu