«Katatonia» koncerts Rīgā pārcelts uz nākamā gada februāri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Zviedrijas progresīvā metāla grupas «Katatonia» koncerts klubā «Melnā piektdiena» ģitārista gūtas traumas dēļ pārcelts uz 2018. gada 27. februāri, informēja kluba pārstāvji.

Sākotnēji koncerts bija paredzēts 5. decembrī. Grupas ģitārists turnejas laikā ir guvis muguras traumu, līdz ar ko pieņemts lēmums uzstāšanos pārcelt uz nākamo gadu. Kluba pārstāvji norādīja, ka līdz šim iegādātās biļetes būs derīgas ieejai koncertā 27. februārī.

«Katatonia» izveidojusies 1991. gadā Stokholmā un līdz šim izdevusi desmit albumus.

«Katatonia» pastāvīgi tiek minēti līdzās «My Dying Bride», «Paradise Lost» un «Anathema». «Katatonia» agrīnā daiļrade atzīta par black/doom metāla paraugu. Grupas pirmais studijas albums «Dance of Decembre Souls» ir žanra klasika.

Grupa savas pastāvēšanas laikā muzikālo formātu ir kardināli mainījusi. To var pamanīt jau no albuma «Brave Murder Day».

Jāpiebilst, ka grupas pēdējie albumi skan itin progresīvi, melodiski un tajos paslēptā ziņa ir daudz dziļāka nekā agrāk. «Katatonia» ir viena no ievērojamākajām un veiksmīgākajām grupām visā Skandināvijā

Biļetes iespējam iegadāties vietnē ticketshop.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu