Bijušā Studentu kluba telpās Eirovīzijas dalībnieces Gupalo koncerts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto /TVNET

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Akmens zālē (bijušais Studentu klubs) 7. februāri plkst.19 notiks Eirovīzijas dalībnieces Katrīnas Gupalo un pavadošās grupas «The Black Birds» koncerts, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Alma Ozoliņa.

Koncertā izskanēs oriģināldziesmas no pavasarī gaidāmā Gupalo debijas albuma, kā arī Edgara Raginska oriģinālmūzika ar Annas Akhmatovas un Josifa Brodska dzeju, klavieru miniatūras, džeza standarti un populāras pasaules melodijas dažādās aranžijās.

«Koncertprogramma, kas veidota «art pop» mūzikas stilā, nojaucot robežas starp dažādiem mūzikas žanriem, katrā dziesmā uzbur neatkārtojamu skaņu un tēlu pasauli. Tā ir īsta mūzika uz īstiem instrumentiem, dzīvi ritmi un spontāni pagriezieni,» gaidāmo koncertu aprakstīja Ozoliņa.

Līdzās Gupalo vokālajam un klavieru sniegumam uz skatuves kāps trompetists Gatis Gorkuša, ģitārists Miķelis Vanags, basģitārists Kristiāns Kosītis, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un bekvokālists Endijs Endelis.

«Katrina Gupalo & the Black Birds» ir arī vieni no konkursa «Supernova 2018» dalībniekiem, kas cīnās par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija».

Katrīna Gupalo and The Black Birds konkursā "Supernova"
Katrīna Gupalo and The Black Birds konkursā "Supernova" Foto: Mārtiņš Otto /TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu