Rīgā jūlijā atgriežas metālisti «Cannibal Corpse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Klubā «Melnā piektdiena» 21. jūlijā plkst.20 notiks ASV «death metal» žanra grupas «Cannibal Corpse» koncerts, liecina paziņojums kluba mājaslapā. Pērnā gada novembrī grupa laida klajā savu 14 albumu «Red Before Black» un izlaida video dziesmai «Code of the Slashers». Koncertā uz skatuves kāps vokālists Džordžs Fišers, basģitārists Aleks Vebsters, ģitāristi Robs Barets un Pats O'Braiens, kā arī bundzinieks Pols Mazurkevičs.

Grupa dibināta 80. gadu beigās un 1990. gadā ierakstīts tās pirmais albums «Eaten Back to Life», kas metāla mūzikas žanra klausītājus uzrunāja ar šausminoša rakstura noformējumu un dziesmu tekstiem. Arī turpmāko albumu veidošanā grupa izmantojusi līdzīgu māksliniecisko piegājienu.

«»Cannibal Corpse» ir dzīva leģenda un īstiem metāla mūzikas cienītājiem katrs viņu koncerts ir kā vērtīgs ceļojums smagās mūzikas pasaulē,» grupu aprakstīja koncerta rīkotāji.

Pēdējoreiz grupa Rīgā uzstājās 2016. gada aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu