Ar koncertiem svinēs Jelgavas «Balerijas» 8 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Maijā ar četriem koncertiem Jelgavas alternatīvās mūzikas iestāde - «Melno cepurīšu balerija» (Raiņa iela 28, Jelgava) ieskicēs savu astoņu gadu jubileju. Divās nedēļas nogalēs koncertus spēlēs mūziķi «Sanctimony», Skutelis, «Satellites LV», «Darrva».

Iestāde durvis vēra 2000. gadā kā mazs, bet alternatīvs bārs. Gadu gaitā tai izveidojies savs cienītāju loks, muzicējuši dažādu stilu un atpazīstamības pašmāju un ārvalstu mūziķi.

Aizgājušā gada beigās «Balerija» pārcēlās uz jaunām, lielākām telpām Raiņa ielā 28, bet maijā - ieskicēs savu astoņgadi.

«Ieskicēs, jo vēl viss nav pabeigts, izdarīts, kā gribas, tāpēc ieskicējam. Četri labi koncerti, lai varam satikt visus, paaudzi, ar kuru esam kopā auguši, mūsu draugus un klientus. Bez salūta, tortēm un pompa, galvassāpēm nākamajā rītā - drīzāk ar to labo sajūtu, kas valda Balerijā. Un šie koncerti ir ne tikai mums pašiem, drīzāk mūsu apmeklētājiem - kopā mēs būvējam to alternatīvo skatuvi un kultūru,» bilst Jānis Cirsis, Balerijas šefs.

Koncerti

Piektdien, 11. maijā - «Sanctimony» un «Dead Shape Figure» (Somija)

Sestdien, 12. maijā - Artura Skuteļa solokoncerts.

Piektdien, 18. maijā - «Satellites LV»

Sestdien, 19. maijā - «Darrva», «Dehead» un «Thou Shell Of Death» (Igaunija)

www.facebook.com/MelnoCepurisuBalerija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu