«Melnā piektdiena» aicina uz bezmaksas dzimšanas dienas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maksims Šesterikovs

Sestdien, 12. maijā, plkst. 18 klubs «Melnā piektdiena» ar bezmaksas koncertu svinēs savu dzimšanas dienu. Pasākumā uzstāsies Latvijas smagās mūzikas leģenda - grupa «Preternatural». Šogad uz alternatīvās mūzikas skatuves atgriežas kolektīvs «Intense». Jaunā paaudze tiks pārstāvēta ar grupām «Numbers», «Once Upon», «Legacy ID», «Terror Activator» un «Mindesign».

Rīgā 2006. gadā piepildījās smagās mūzikas cienītāju sapnis – tika atvērts klubs «Melnā piektdiena». Klubs bija atradis savu vietu bijušās rūpnīcas «Sarkanā zvaigzne» teritorijā. 12 gadu laikā klubā uzstājušās vairākas smagās mūzikas žanrā slavenas grupas, to skaitā «Overkill», «Soulfly», «Napalm Death», «Cannibal Corpse», «Nile», «Kreator», «Destruction», «Type O Negative», «Sepultura», «Tiamat», «Sabaton», «Arch Enemy», «Anathema» un daudzas citas.

2017. gadā klubs atdzīvināja vēsturisko festivālu «Metalshow Open Air», kas daudzu vērtējumā vairākus gadus tika atzīts par vienu no svarīgākajiem alternatīvās mūzikas notikumiem Latvijā.

Klubā notiek ikgadējā «Latvijas Metāla mūzikas gada balva» kā arī jauno smagās mūzikas grupu konkurss «Fresh Blood», kas ļauj sevi pierādīt jaunajām smagās mūzikas grupām.

«Melnā piektdiena» pazīstama ne tikai ar metālmūzikas un rokmūzikas vakariem. Klubā bieži tiek rīkoti atsevišķi hiphopa, drum`n`bass, rokenrola un popmūzikas pasākumi.

Klubs atvērts no plkst. 18, sākums plkst. 18:30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu