Anglijas «stoner trio» «Conan» atgriežas Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 10. oktobrī, ar koncertu Latvijā, klubā «Melno cepurīšu balerija» (Jelgava, Raiņa iela 28, Jelgava) atgriežas Anglijas «stoner doom» trio – grupa «Conan», šis būs grupas otrais koncerts Latvijā, tās salīdzinoši neilgajā pastāvēšanas laikā.

Grupa, kas sākusies, kā duets, 2006. gadā, tās kodols un dzinējspēks ir solists, ģitārists Džons Deiviss (Jon Davis) un basģitārists Kriss Fīldings (Chris Fielding)

Muzikāli grupa variē stoner, doom žanra robežās, bet pateicoties netīrajam un skaļajam skanējumam, grupa ātri vien iekarojusi savu stabilo klausītāju loku. No žanra kolēģiem, «Conan» daiļradē dominē stāsti par vikingiem, ziemeļu mitoloģiju un dažādām kaujām.

Grupas kontā trīs pilnie albumi - «Monnos» (2012), «Blood Eagle» (2014) un «Revengeance» (2016), no kuriem pēdējie divi izdevniecības «Napalm Records» paspārnē.

Grupas tagadējais bundzinieks Džonijs (grupā no 2017. gada) iepriekš spēlējis grupās «Altar Of Plagues», «Malthusian» un «Dread Sovereign».

Grupa Latvijā piestās savas koncertturnejas ietvaros.

Biļetes iepriekšpārdošanā ticketshop.lv - pirmo 30 biļešu cenas 7 eur, nakamās 10 eur, koncerta dienā 15.

www.ticketshop.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu