Fotoreportāža: «Keksi» un Fredis ballējas Kongresu namā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pirmdienas vakarā, 2.janvārī plkst. 19, rokenrola grupa «Keksi» sniedza saviem draugiem un pielūdzējiem tradicionālo «Muzikālo skudrupūzni» Kongresu namā, kā arī sāka koncerttūri pa Latviju. Kā novēroja TVNET, koncerta apmeklētāji baudīja jaunu muzikālu programmu, kas radusies sadarbībā ar lietuviešu dziedātāju Aļģirdu Šuminsku.

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – mazie festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti. Kā novēroja TVNET, jau plkst. 19 Kongresu nams bija pilns ar skatītājiem. Pēc dažām iesildošām kompozīcijām priekškars krita un skatītāju acīm pavērās lielā skatuve ar brīnišķīgām gaismas projekcijām.

Koncerta starpbrīdī Kongresu nama «jumtu norāva» jaunā paaudze, rokenrolu spēlējošie «Čehola» džeki. Pasākuma tukšumus un pauzes aizpildīja «Radio SWH» seja, balss un jokupēteris Andris Freidenfelds, tautā pazīstams kā Fredis.

Šāda veida koncerts katru gadu pulcē daudzus dzīvās mūzikas cienītājus.

Šogad Muravejs svinēja savu 54. dzimšanas dienu.

Pēc koncerta radi, draugi un paziņas tika ieaicināti aizskatuvē, kur klusi, mierīgi tika teikti pateicības vārdi un ciemiņi varēja mieloties ar dažādām uzkodām, našķiem un dzērieniem. Kā novēroja TVNET, netipiski citiem pasākumiem, galdā tika celti īsti čebureki, ko varēja uzsildīt mikroviļņu krāsnī, bet klāt piedzert iecienīto Tērvetes alu.

Ar sveicieniem un sirsnību neskopojās Fredis, bet vakara izskaņā intīmā gaisotnē dažas dziesmas tika nospēlētas jau tieši mūsu jubilāram par godu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu