Foto: Holivudas sliktais zēns Roberts Davi «Splendid Palace»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Kas to būtu domājis, ka Holivudas sliktajam zēnam (viņš tēlojis ļaundarus daudzās filmās, arī vienā no Džeimsa Bonda sērijām), itāļu izcelsmes aktierim Robertam Davi ir tik skaista balss! Atzīmējot leģendārā Frenka Sinatras simto dzimšanas dienu, 25. aprīlī Rīgā uz «Splendid Palace» skatuves Davi kāpa kopā ar pavadošo grupu, lai mūs visus šokētu (labā nozīmē, protams) ar savu versiju par Sinatras izpildīto mūziku.

Kopumā Davi filmējies vairāk nekā 130 kinolentēs, taču viņa pirmā parādīšanās uz ekrāna bija tieši kopā ar Sinatru televīzijas filmā «Contract on Cherry Street» 1977. gadā. Tieši Sinatram bijusi nozīmīga loma aktiera dziedātāja karjerā un, kā atzīst mūzikas kritiķi, - neviens neizklausās pēc Sinatras tik ļoti kā Roberts Davi.

Izrādās, viņa mīlestība pret mūziku sākās jau agrā vecumā - skolas gados viņš uzvarējis prestižos mūzikas konkursos un mācījies pie daudziem cienījamiem vokālajiem pedagogiem.

Pēc ļoti veiksmīgas tūres Amerikā un Austrālijā Roberts Davi beidzot ir ieradies Eiropā un Latvijā. Grūti iedomāties piemērotāku vietu šādam koncertam par vēsturisko «Splendid Palace» skatuvi, kur vārda vistiešākajā nozīmē kino satiksies ar mūziku. Kopā ar savu grupu Roberts aizveda skatītājus mūzikas atmiņu ceļojumā, kurā ietilpst arī vairāki stāsti no viņa personīgajām attiecībām ar Frenku. Starp citu, viņa pavadošo grupu vada «Grammy» balvu ieguvušais pianists un mūzikas režisors Rendijs Valdmens, kurš 21 gada vecumā kļuva par paša Sinatras pianistu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu