Zemfira Rīgā sniedz emocionālu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Vakardien Arēnā Rīga neparasti emocionālu koncertu sniedza slavenā Krievijas rokzvaigzne Zemfira, teju divarpus stundu stundu garumā spēlējot savus populārākos skaņdarbus gan no «vecajiem labajiem», gan arīdzan jaunākajiem albumiem.

Parasti diezgan ieturētā māksliniece šoreiz uz skatuves bija krietni vien brīvāka un emocionālāka un dalījās ar klausītājiem savās atmiņās par iepriekšējiem galvaspilsētas apmeklējumiem un no koncertturnejas «Mazais cilvēks», kas ir pirmā, kuru viņa spēlē kopā ar ārvalstu muzikantiem, nevis savu ierasto pavadošu grupu.

Koncertam nebija kādas īpašas šovprogrammas, taču ik dziesmu pavadīja gaismas efekti, kuri pastiprināja emocionālo noskaņu, kā arī videoinstalācijas, kurās bija redzama gan viņas mīļotā sieviete, krievu kinorežisore un aktrise Renāta Ļitvinova, gan viņa pati.

Zemfira, kura Rīgā ieradās no koncerta Minskā, divarpus stundās nospēlēja daudziem labi zināmās dziesmas, kā «Spasibo», «Sneg», «Itogi», «Iskala» un «Hochesh?», kā arī mazāk zināmas kompozīcijas no sava pēdējā studijas albuma «Zhitj v tvjojei golove», kas iznāca 2013. gadā un diezgan atšķīrās no viņas iepriekšējiem radošajiem veikumiem.

Pretēji iepriekšējam mākslinieces koncertam Rīgā 2012. gadā šoreiz arēna bija krietni vien pilnāka, un publikas emocionālā saikne ar dziedātāju bija jūtama ikvienā dziesmā. To apliecina arīdzan cilvēku ieraksti sociālajos tīklos. Turklāt asaras bija manāmas ne vien klausītāju, bet arīdzan pašas mākslinieces acīs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu