Foto: Mikas krāsainais koncertšovs Arēnā Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pirms trim gadiem Liepājas pludmalē britu mūziķis un komponists Mika sniedza fantastisku popmūzikas koncertšovu, pēc uzstāšanās atzīstot, ka tas bijis vēl emocionālāks par viņa pirmo viesošanos Rīgā 2010. gadā Arēnā Rīga. Svētdienas vakara koncerts Mikam Latvijā bija jau trešais, un dziedātāja fani noteikti nebija vīlušies! Aplūko foto no iespaidīgā koncertšova «Arēnā Rīga»!

Lai arī Mikas vārds šobrīd vairs bieži nav sastopams top40, viņa koncerti ir nemainīgi enerģiski un emocionāli. Tāds bija arī 22. maija koncerts Arēnā, kur Mika (īstajā vārdā Maikls Holbrūks Penimens jaunākais) viesojās ar sava ceturtā studijas albuma «No Place In Heaven» dziesmām. Protams, izskanēja arī Mikas lielākie grāvēji - «Relax (Take It Easy)», «Lollipop», «Big Girl (You Are Beautiful») un 2007. gada «Grace Kelly».

Katra koncerta laikā Mika liek klausītājiem noticēt, ka pasaule var pārtapt mirdzošā atrakciju parkā. «Tā ir brīnumaina pasaule, kurā jūs varat dzīvot. Paralēla pasaule cilvēkiem, kura ir vienlaikus iluzora un valdzinoša, un pārsteidzoša,» par savu priekšnesumu izsakās pats dziedātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu