Foto: Romantiskais Demiens Raiss Siguldas pilsdrupās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Turpinot pagājušajā gadā iesākto koncertsēriju Siguldas pilsdrupu estrādē, siguldiešiem un Siguldas viesiem arī šovasar tiek piedāvāti divi koncerti saulrietā. Abiem koncertiem dots festivāla nosaukums - «Sunset festival», kaut faktiski tie ir divi atsevišķi koncerti katrs savā dienā. 3. jūlijā pielijušajā pilsdrupu estrādē uzstājās īru dziesminieks Demiens Raiss (Damien Rice), kurš pirms pāris gadiem ar savām smeldzīgajām folka balādēm saraudināja «Positivus» publiku (galvenokārt jau dāmas). Aplūko foto no koncerta!

Pirms Demiena koncerta apmeklētājus priecēja bijusī islandiešu eksperimentālās mūzikas grupas «múm» dalībniece Gida Valtīsdotira (Gyða Valtýsdóttir). Tieši Demiens Raiss izvēlējās šo mūziķi kā savas uzstāšanās iesildītāju.

Atgādinām, ka festivāla otrajā dienā, 6. jūlijā uzstāsies Mančestras roka grupas «James». Viņus iesildīs Siguldas alternatīvā un indīroka apvienība «Neon Saturdays».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu