Dons ar lielkoncertu «Tepat» pulcē pilnu «Arēnu Rīga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Valentīndienā «Arēnā Rīga» notika populārā dziedātāja un mūziķa Dona jaunā albuma «Tepat» lielkoncerts. Dons ir viens no retajiem pašmāju māksliniekiem, kurš uzņēmies rīkot lielkoncertu Arēnā Rīga, turklāt izsludinājis uzreiz divus koncertus. Arī šovakar klausītāji var doties uz Arēnu Rīga, lai baudītu gan dziesmas no jaunā albuma, gan labi zināmus Dona hitus.

Donam uz skatuves palīdzēja jau ierastais pavadošais sastāvs - ģitārists Mārcis Auziņš, basģitārists Toms Poišs, taustiņnieks Kristaps Vanadziņš un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds, tāpat piepalīdzēja arī trio «Limonāde» fona vokālistes un pūtēji. Bija arī iespaidīgas gaismas, skaņa un videoekrāni.

Atgādinām, ka 2015. gada nogalē Donam, īstajā vārdā Artūram Šingirejam izdevās izpārdot septiņus koncertus mazākā koncertzālē «Palladium».

«Tepat» ir pirmais albums, kurā galvenokārt iekļauti paša Dona rakstīti dziesmu teksti. Albuma producents ir Krišjānis Geidāns, ierakstu inženieris Rūdolfs Budze, albumu māsterējis Raiens Smits no studijas «Sterling Sound» un Ģirts Laumanis no studijas «Hodila Studios». Albuma ieraksti veikti Latvijas studijās «Sound Division», «Mute» un «Anson’s Lab».

Fantastic music @dons_lv #happyvalentinesday #music #concert #dons

A post shared by Ivan (@ivan_bit_fx) on

#dons #tepat #arēnarīga #ideāli

A post shared by Lauris Brodiņš (@lauris_brodins) on


Pirmais @dons_lv koncerts Arēnā godam nostrādāts! #multicameradirector #vj #pepefx

A post shared by Juris Matuzelis (@pepe_juris) on

Tas bija jutekliski? #dons #tepat #siržudiena

A post shared by ? (@sinchiits) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu