«Sātana vijolnieks» Deivids Garets priecē rīdziniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

«Sātana vijolnieks» - tā prese dēvē šo neapšaubāmi talantīgo vācu vijoles meistaru, kurš izvēlējies interpretēt nevis klasisko, bet gan popmūziku, kurš nojauc robežas starp Mocartu un Metallica. Rīgā šis classical crossover žanra pārstāvis uzstājās ar savas turnejas «Explosive - Live» koncertu, un tā bija 37 gadus vecā virtuoza pirmā viesošanās ne tikai mūsu galvaspilsētā, bet visā Baltijā. Aplūko foto no koncerta!

«Tas vienmēr ir biedējoši – uzstāties kaut kur pirmo reizi – nekad nevar zināt, ko vari sagaidīt. Bija brīnišķīgi spēlēt Rīgā, skatītāji mani tik jauki uzņēma un bija tik entuziastiski! Es ceru atgriezties Rīgā jau ļoti drīz!» tā pēc koncerta Garets.

Koncerta laikā tika izpildīti ne tikai tādi hiti kā «Viva La Vida», «Superstitious», «Let It Go», «Ghostbusters», «Purple Rain» u.c., bet arī klasiskās mūzikas skaņdarbi no Pētera Čaikovska, Johana Sebastiana Baha u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu