Sekssimbols Samanta Foksa priecē 80. gadu diskotēkā Arēnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Piektdienas vakarā «Arēnā Rīga» notika vērienīga 80. gadu stilā ieturēta diskotēka «Destination 80s». Pasākuma ietvaros vakara gaitā uz skatuves uzstājās tādi retro kolektīvi kā mūsu pašu Jāņa Lūsēna «Zodiac», kas PSRS pārdeva savus ierakstus miljonos eksemplāru, Zviedrijas astoņdesmito gadu grupa «Secret Service», grupas «The Real Bad Boys Blue» dalībnieks Herbs Makojs (Herb McCoy), grupa «Joy» un 80. gadu sekssimbols Samanta Foksa (Samantha Fox, 51). Aplūko foto!

Samantas Foksas plakāts pie sienas, pirkts, iespējams, Čiekurkalna tirgū, bija teju katram padomju jaunietim. Pašas karjeras sākumā Samanta darbojās kā modele, bet mūzika palika otrajā plānā. Tikai 20 gadu vecumā pievērsās mūzikai. Viņas pirmais singls «Touch Me» ieguva platīna statusu, kā arī visi trīs mākslinieces diski ilgu laiku bija topos piecpadsmit valstīs, arī ASV. Dziedātājas nesenākais albums «Angel with an Attitude» izdots 2005. gadā.

#hot #blonde #mannequin #samanthafox #pandering

A post shared by Dali Manson (@spawn.raunch) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu