Ar minifestivālu atzīmēs žurnāla "Veto Magazine" gada jubileju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas un kultūras žurnāls "Veto Magazine" rīko dzimšanas dienas minifestivālu, kas notiks 14. martā Sapņu fabrikā, ziņo žurnāla pārstāvji.

Pasākumā spēlēs Frenks Tērners (Frank Turner) no Lielbritānijas, kā arī latviešu grupas – "Pienvedēja piedzīvojumi", "Astro''n''out", "IndyGo", "Pent-in Dreams" un "All Day Long".

Frenks Tērners, britu mūziķis un kādreizējais grupas "Million Dead" vokālists, šobrīd gatavojas sava jaunā albuma "Love, Ire & Song" izdošanai marta beigās, bet viņa aprīlī paredzētā koncerttūre pa Apvienoto Karalisti jau šobrīd ir gandrīz izpārdota. Tērners kopš "Million Dead" izjukšanas nospēlējis vairāk nekā 400 koncertu kā solomākslinieks, Lielbritānijā viņš ir publikas un kritiķu slavēts, turklāt mūziķis gūst straujus panākumus arī ASV. Mūziķis izdevis arī koncerta DVD no slavenā Glastonberijas festivāla.

Grupa "Pienvedēja piedzīvojumi" tuvākajā laikā nav iecerējuši plaši koncertēt, tāpēc šī ir viena no retajām iespējām grupu redzēt "dzīvajā" neilgi pēc albuma "Rīga ir gatava" izdošanas.

Savukārt grupa "Astro''n''out" minifestivālā prezentēs savu jaunāko radiosinglu "Tilts" no maijā gaidāmā jaunā albuma.

"Veto Magazine" jubilejā būs apskatāma arī Kristiana Brektes un citu jauno mākslinieku darbu izstāde, kā arī notiks skeitborda aktivitātes – mazajā zālē būs vērojams skeitborda šovs (iespēja piedalīties skeitošanas konkursā un saņemt balvas no "Boards.lv" – "Happy Herbal Harvest" un "Circa", kā arī izbaudīt "Danscotek" dīdžeju un vīdžeju šovus. Pasākumā piedalīsies arī apvienība "Dejas anatomija".

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs vai arī internetā www.bilesuparadize.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu