Liene Sējāne un Kristaps Grasis prezentē disku Vācijā (audio)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Flautiste Liene Sējāne un ģitārists Kristaps Grasis kopā ar grupu "Lokal Heroes" no Vācijas ierakstījuši jaunu disku "Smash The Windows", kas tika prezentēts 28. janvārī prestižajā džeza klubā "Harmonie".

Disks tika ierakstīts pagājušā gada jūlijā-decembrī Jūrmalā, Latvijā, un Bonnā, Vācijā. Ierakstus producēja Kristaps Grasis, skaņu operators - Leons Sējāns. Piedalījās arī latviešu viesmākslinieki: Juris Kulakovs (akordeons), Inga Meijere (saksofoni), Reinis Sējāns (tablas). Māsterēja Gatis Gaujenieks.

Koncertā piedalījās ari Leons Sejāns (Pērkons, Menuets) un Inga Meijere (meiteņu saksofona kvartets NEXT).

Programmā dzirdama ķeltu, skandināvu, baltiešu, indiešu tautas mūzika, kas satiekas ar džeza, fanka un folka skaņām. Liriskas tautas melodijas pavada mūsdienu hiphopa ritmi, parādās pa kādam pazīstamam skaņdarbam, piemēram, Džimija Hendriksa (Jimi Hendrix) vai Nelijas Furtado (Nelly Furtado), kuri pilnīgi negaidīti, bet brīnišķīgi iederas uz šāda neparasti virtuoza pavadījuma fona.

Audio:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu