"Skyforger" publisko jaunu dziesmu (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Latvijas folkmetāla grupa "Skyforger", kas nule parakstījusi līgumu ar ievērojamo ierakstu kompāniju "Metal Blade Records", savā mājas lapā publiskojusi pirmo jaunā studijas albuma "Kurbads" dziesmu.

"Ilgi gaidītais brīdis ir klāt, nesen pabeidzām visas ieraksta lietas un varam publiskot pirmo dziesmu "Ķēves dēls" no jaunā albuma," grupa raksta savā mājas lapā www.skyforger.lv.

Albums sadarbībā ar ASV ierakstu kompāniju "Metal Blade Records" būs Eiropā pārdošanā no 26.aprīļa, Ziemeļamerikā no 11.maija.

Albums tapis 2009.gadā Ogrē, studijā "Lauska", grupas folkinstrumentālista Kaspara Bārbala vadībā. Miksēšana un māsterings notika 2010.gada pirmajos mēnešos Rīgā, studijā "Fēnikss", pie ilggadējā grupas skaņu inženiera Ginta Lundberga. Albuma vāciņu veidojis grupas ģitārists Mārtiņš Pētersons.

"Kurbads" ir konceptuāls albums, veltīts senajai varoņteikai par ķēves dēlu, kurš ir apveltīts ar milzīgu spēku, dodas pasaulē un cīnās ar dažādiem mošķiem.

"Kurbads"
"Kurbads" Foto: Publicitātes foto

Pilns "Kurbada" dziesmu saraksts

1. Raganas lāsts

2. Ķēves dēls (audio)

3. Deviņgalvis

4. Noburtais mežs

5. Tēva dēla pagalmā

6. Velnukāvējs

7. Akmens sargs

8. Pazemē

9. Melnais jātnieks

10. Pēdējā kauja

11. Kurbads (bonus)

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu