"Musiqq" debijas albums jau 24.martā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Nākamajā nedēļā no 24.marta mūzikas ierakstu veikalos un Mp3 lejupielādēs portālā "Doremi.lv" būs pieejams grupas "Musiqq" debijas albums "Šī ir tikai mūzika".

Albumā apkopotas pavisam 12 jaunas dziesmas, kuru autors un producents ir grupas dalībnieks Marats. Līdz šim radiostacijās skanēja četras no albuma dziesmām. Grupas pirmais singls "Klimata kontrole", tam sekojošais nacionālā mēroga superhits "Abrakadabra", kas ieguva arī "Muzikālās bankas" aptaujas galveno balvu, tika nominēts starp gada hitiem "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvā", bija otra pieprasītākā dziesma Mp3 portālā Doremi.lv un pabijusi vai visu Latvijas latviešu dziesmas atskaņojošo radiostaciju topu virsotnēs. No jau publicētajām dziesmām albumam pievienots arī grupas Ziemassvētku laika singls "Pirmā manā Ziemassvētku sarakstā" un aktuālais singls "Dzimšanas diena".

Grupas albuma izdevēji, kompānija "Mikrofona ieraksti" uzskata, ka albumā ir vēl vairākas dziesmas, kuras var kļūt par šīs vasaras ballīšu grāvējiem. Tik saulains un aktuāls “pop-regeja” albums latviešu valodā sen nebūs dzirdēts.

Marats:

"Man pašam patīk, kā viss ir izdevies. Negribējās “gruzonu”, gribējās tikai “muzonu”, un te nu tas ir."
"Šī ir tikai mūzika"
"Šī ir tikai mūzika" Foto: Publicitātes foto

Grupas sastāvā darbojas divi kurzemnieki - Marats Ogļezņevs, reperis un dziesmu autors, kurš grupas Device sastāvā ir izdevis trīs popmūzikai pietuvinātus hip-hop albumus, un dziedātājs Emīls Balceris, kuram šis ir pirmais ierakstu projekts un kurš līdz šim bija vairāk pazīstams kā dažādu vokālistu konkursu dalībnieks.

Jaunais albums ierakstīts sadarbībā ar producentu Jāni Kalvi. Albuma dizainu veido paši grupas dalībnieki sadarbībā ar mākslinieku Guntaru Petri. Ieraksta izdošanu atbalsta modes un izklaides centrs “Riga Plaza”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu