Bukmeikeri: Aiša varētu nekvalificēties finālam (418)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Unibet Live" bukmeikeri šā gada starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā lielākās izredzes uzvarēt prognozē Azerbaidžānas pārstāvei Safurai Alizadei, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Meirupska.

Lielākās izredzes Azerbaidžānai un Vācijai

Azerbaidžānas pārstāvei uzvara Eirovīzijā tiek prognozēta ar iespējamība gandrīz 40%, bet likmes koeficients ir 2,60.

No trim Baltijas valstīm Eirovīzijā visveiksmīgāk varētu startēt Igaunijas pārstāvis. Turpretim par Latvijas pārstāves Aishas izredzēm uzvarēt bukmeikeri ir piesardzīgi, prognozējot to vien kā 1,5% iespējamību.

Vērtējot visu trīs Baltijas valstu pārstāvju izredzes veiksmīgai dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā, bukmeikeri norāda, ka visaugstākajā vietā no mūsu kaimiņvalstīm varētu ierindoties Igaunija, aiz sevis atstājot Latvijas pārstāvi Aišu (Aishu) un Lietuvas pārstāvi "InCulto".

Aiša varētu pat nekvalificēties finālam

"Unibet Live" bukmeikeri prognozē, ka dziedātāja Aiša varētu pat nekvalificēties finālam, taču, ja tomēr Latvijas pārstāve saņems iespēju cīnīties par uzvaru finālā, bukmeikeri norāda uz lielāku iespējamību mūsu valstij paliktu ārpus pirmā desmitnieka.

Bukmeikeri prognozē, ka šogad Latvija visdraudzīgākā būs pret savām kaimiņvalstīm, viņu māksliniekiem atdodot visvairāk punktu. Vislielāko balsu skaitu no Latvijas varētu saņemt Igaunija un Krievija.

Ja Eirovīzijas uzvaras lauri šogad tiek paredzēti Azerbaidžānai, tad otrajā vietā aiz Azerbaidžānas pārstāves konkursa kopvērtējumā, pēc bukmeikeru prognozēm, varētu ierindoties Vācija, bet trešās labākās Eirovīzijas dziesmas izpildītāja varētu būt Izraēla. Pēdējā vietā, visticamāk, varētu ierindoties Maķedonija, Slovēnija vai Polija.

Komentāri (418)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu