Miris mūziķis Jānis Grodums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

52 gadu vecumā 15.jūnijā slimnīcā miris rokgrupas "Līvi" ģitārists un dziedātājs Jānis Grodums, ziņo NRA, LETA un savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā mūzikas kritiķis Uldis Rudaks.

Jau ziņots, ka pirms nepilna mēneša hepatīta dēļ Grodums tika ievietots Infektoloģijas centrā.

Jānis Grodums ir ceturtais rokgrupas "Līvi" dalībnieks, kurš devies viņsaulē. Viens no "Līvu" dibinātājiem Ēriks Ķiģelis traģiski gāja bojā autokatastrofā 1985. gada 5. oktobrī uz Rīgas – Liepājas šosejas. Ķiģelim tolaik bija tikai 30 gadi.

Atgādinām, ka 2003. gada 26. jūlijā Ainara Virgas vadītā automašīna noskrēja no Rīgas – Daugavpils šosejas brauktuves un apmeta vairākus kūleņus. Avārijā dzīvību zaudēja "Līvu" bundzinieks Dainis Virga un skaņu operators Juris Jakovļevs, bet Virga vecākais un Grodums brīnumainā kārtā tika cauri ar vieglām traumām.

17.jūnijā Vērmanes dārzā tika iecerēts Groduma atbalsta koncerts, kura vietā tagad notiks atceres koncerts.

Koncertu vadīs Kaspars Upaciers un Andris Freidenfelds.

Katrs koncerta dalībnieks izpildīs ne vien dziesmas no sava repertuāra, bet kā īpašu pārsteigumu gatavo kādu grupas "Līvi" dziesmu, ko savulaik komponējis vai dziedājis Grodums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu