Noslēdzies "Positivus" mūzikas festivāls (204)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien vēlu naktī noslēdzās vasaras lielākais mūzikas festivāls "Positivus". Sestdien jau no agra rīta vairums "Positivus" festivāla apmeklētāji pulcējās pludmalē, kur laiku pavadīja ne tikai sauļojoties, bet arī aktīvi atpūšoties. Rīta pusē un pa dienu cilvēki labprāt izmantoja festivāla piedāvātās izklaides - vingroja, frizējās, kā arī izmantoja iespēju piedalīties pulsa efekta meistarklasēs.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Britu grupa ''Muse" "Zanussi" brīvdabas veļas mazgātavā iedevusi izmazgāt trīs veļas grozus ar drēbem un dvieļiem, informēja ''Electrolux Latvia" komunikācijas konsultante Zane Bojāre. Karstā un sausā laika dēļ 17.jūlija pēcpusdienā jau pārsniegts pagājušā gada rekords, un izmazgātas vairāk nekā 400 drēbes.

Festivāla rīkotāji bija padomājuši arī par bērnu nodarbināšanu, kuri savu radošo garu izpauda gan zīmējot krāsainu zīmējumus, gan krāsojot, līmējot un izgreznojot papīra šķīvjus ar graudaugiem.

"Positivus" pirmā vakara koncerti bija plaši apmeklēti un daļa no apmeklētājiem lustēšanos turpināja līdz pat agram rītam.

Sestdienas rītā noritēja festivāla teritorijas sakopšana un atkritumu aizvešana. Pēc festivāla pirmā vakara atkritumu urnas bija pārpildītas.

Interesantu piedāvājumu šogad apmeklētājiem sagādājis "Tele2". Kā liecina festivāla programmā iekļautā informācija, pie skatuvēm atrodami liela auguma vīri zaļos krekliņos, kuri ir gatavi maza auguma meitenes dažas dziesmas turēt uz pleciem, lai sniegtu viņām iespēju redzēt uz skatuves notiekošo.

Grupa "Satellites LV" "Positivus" festivālā uz SWH telts skatuves
Grupa "Satellites LV" "Positivus" festivālā uz SWH telts skatuves Foto: Mārtiņš Otto

Festivāla apmeklētāji sestdienas vakarā ar nepacietību gaidīja vakara galveno viesu "Scissor Sisters" un "Muse" koncertus.

16.jūlijā, un sestdien, 17.jūlijā, Salacgrīvā jau ceturto gadu pulcējas ievērojams skaits cilvēku uz mūzikas un mākslas festivālu "Positivus".

Fotogalerijas ar māksliniku uzstāšanos būs aplūkojamas jau svētdien, atskatu par festivāla norisi lasiet TVNET nākamnedēļ.

Komentāri (204)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu