Nākamgad Positivus festivāls 15. un 16. jūlijā (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Positivus Festivāls nākamgad notiks 15. un 16. jūlijā Salacgrīvā. Biļetes uz piekto Positivus festivālu par īpašu akcijas cenu - Ls 24 - no 4.oktobra tikai trīs dienas būs nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā, informē festivāla organizatori.

Šim notikumam par godu atklātībā tiek nodota DIA studijas veidota īsfilma par šā gada Positivus (skat. video).

"Nākamvasar atkal mēs gatavojamies piedāvāt labāko festivāla programmu un īpaši atzīmēt jau piektā festivāla norisi.

Šobrīd nevaram pateikt precīzu laiku, kad paziņosim pirmās festivāla grupas, bet mēs darām visu iespējamo, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk."

Positivus festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Līdz šim festivālā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā "Muse", "Scissor Sisters", "Travis", "Manic Street Preachers", "Fatboy Slim", "James", "Stereophonics" un daudzas citas.

No 4.oktobra trīs dienas ieejas biļetes maksās Ls 24, pēc tam Ls 29 un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas – Ls 33. Ieejas biļete kopā ar vietu telšu pilsētiņā maksās Ls 27,5, vēlāk Ls 32,5 un pēc pirmo mākslinieku paziņošanas Ls 36,5

Vēlāk būs pieejamas arī vienas dienas ieejas biļetes.

Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

"Positivus Festivāls"
"Positivus Festivāls" Foto: Publicitātes foto
Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu