"Instrumentiem" jauna dziesma un lielkoncerts (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Ar viesošanos Latvijas radiostacijās grupa "Instrumenti" šonedēļ svin jaunākā radio singla "Born to Die" publicēšanu, kā arī piesaka savu gada vērienīgāko koncertu Latvijā - 17. decembrī "Sapņu fabrikā", Rīgā.

"Born to Die" ir elektropop dueta "Instrumenti" jaunākais singls no viņu nākamgad gaidāmā albuma. Lietuvas un Igaunijas radiostacijās pirmatskaņojumu singls piedzīvos jaunnedēļ.

Lai arī kopš savas darbības sākuma "Instrumenti" bieži manīti uz koncertu un festivālu skatuvēm ārpus šīs zemes, tomēr Latvijas publiku mūziķi atzīst par tīkamāko.

Stāsta grupas dalībnieks Shipsi: "Ar kvēlām jūtām atceramies fantastisko sadarbību ar Sinfonietta Riga mūziķiem augustā, kad pielijušā Spīķeru koncertzāles pagalmā mēs saplūdām vienā slapjā veselumā kopā ar daudziem, daudziem simtiem neticami kaislīgu klausītāju.

Tas bija fantastiski, tas bija emocionāli, un tas iespējams tikai Latvijā!"

Oktobra beigās duets atkārtoti dosies uz Franciju, lai piedalītos kultūras un mūzikas festivālā "Les Boréales", un decembra sākumā grupa spēlēs Briselē notiekošajā "EuropaVox". Tuvāko mēnešu laikā grupa uzstāsies arī Krievijā, Lietuvā un Igaunijā. Savukārt "Instrumenti" faniem Vācijā drīzumā būs iespēja ielūkoties vasaras beigās notikušā festivāla "Sound of the Forest" aizkulisēs, kā arī būt aculieciniekiem dueta piedzīvojumiem festivāla laikā – vairākas dienas grupai sekoja filmēšanas komanda, iemūžinot ne vien "Instrumentu" priekšnesumu vairāku tūkstošu priekšā, bet arī emocijas, kas valdīja pirms un pēc koncerta, kas izvērsās par vienu no šīs vasaras spilgtāko un emocijām bagātāko "Instrumentu" šovu.

Tomēr koncertu "Sapņu Fabrikā" sev un citiem "Instrumenti" sola kā šā gada muzikālo kulmināciju. Jau šobrīd īpaši sagatavotā telpā top īpaša programma, kurā līdzās krāšņajam muzikālajam noformējumam grupa sola arī vizuālus pārsteigumus.

"Šoreiz ne tik intīmi eksperimentāli - mazliet publiskāk, bet joprojām jūtīgi un personiski. Tāds ir jaunais koncepts,"

gaidāmo koncertprogrammu piesaka Reynsi.

"Instrumentu" koncerts "Sapņu fabrikā"

Piektdien, 17. decembrī. Ieeja no plkst.19, sākums plkst.20. Biļetes www.bilesuserviss.lv un "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Biļešu cena tikai šodien un rīt - 5 LVL.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu