Noslēgsies Reinika koncerttūre (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Sestdien, 4.decembrī, Rīgas Stradiņa universitātes Lielajā aulā notiks divi dziedātāja Laura Reinika koncerti, ar ko tiks noslēgta Reinika pirmā Latvijas koncertturneja "Es skrienu", informēja ierakstu kompānijā "Mikrofona ieraksti".

(Papildināts viss teksts.)

Koncerttūres "Es skrienu" laikā Reiniks jau uzstājies 11 pilsētās, un it visur zāles bijušas pilnībā izpārdotas, bet Madonā, Valmierā, Liepājā un Tukumā pat sniegti iepriekš neplānoti papildkoncerti.

Pēc turnejas, kas turklāt risinājusies vienlaikus ar viņa vadīto televīzijas šovu "Dziedošās ģimenes", Reiniks uz brīdī ieturēs radošu pauzi, tādēļ šie koncerti ir pagaidām pēdējā iespēja klātienē skatīt dziedātāju.

Savos koncertos Reiniks dzied gan populārākos hitus no iepriekšējiem albumiem, gan dziesmas no jaunā albuma "Es skrienu". Paredzams, ka uz skatuves Rīgā viņam pievienosies arī kāda no publikas iemīļotajām dziedātājām, ar ko Reiniku saista populārs duetā dziedāts skaņdarbs.

Līdzšinējos koncertos Reiniks sevi apliecinājis kā spilgtu skatuves varoni, ka ir teicamā formā un vienlīdz labi saprotas ar dažādu vecumu publiku un vakara gaitā uztur neatslābstoši pozitīvu, prieka un jautrības pilnu noskaņu. Izpildot savas populārākās dziesmas, viņš pamanās gan dejot, gan izrādīt bērnības foto, gan labdabīgi pavīpsnāt par saviem agrīnajiem videoklipiem un iesaistīt klausītājus šova norisē. Koncertu kulminācija ir nu jau vairākās valstīs aktuālais singls "Es skrienu", kura laikā kopā ar mūziķi dzied un dejo lielākā daļa skatītāju.

Reinika koncerts Rīgas Stradiņa universitātes Lielajā aulā notiks plkst.16 un 19. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu