Arnis Mednis sadarbojas ar regeja mūziķiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ sākas Arņa Medņa starptautiskais mūzikas projektu cikls "Openworld", kurā vienkopus satiksies mūziķi no dažādām pasaules kultūrām un mūzikas stiliem, lai kopīgi ierakstītu albumu, informē projekta koordinators Gunārs Deniškāns.

"Openworld" ir muzikāls projekts, kura pirmā stadija sākusies jau šonedēļ no 3. līdz 5. novembrim ierakstu studijā "Jamroom", kur satiksies projekta dalībnieki, kuri iepriekš cits ar citu nav bijuši pazīstami, lai kopīgi sāktu pirmos eksperimentālos audioierakstus.

"Pats muzikālais materiāls tiks veidots albuma tapšanas gaitā, apvienojot visus pārstāvētos mūzikas virzienus, izmantojot katra stila labākās iezīmes šā vārda visplašākajā nozīmē, veidojot jaunu priekšstatu par mūziku un tās radīšanu,"

skaidro projekta autors un producents Arnis Mednis.

Sadarbībā ar DJ Milky Selector (LV, reggae) projektā piedalīsies trīs vecās regeja skolas mākslinieki no Anglijas, kuri iepriekš sadarbojušies ar tādām regeja slavenībām kā King Shiloh un Rebel Lion.

Pirmajā "Openworld" projektā uzaicināti piedalīties regeja dziedātājs Semijs Dredloks (Sammy Dreadlocks), ģitārists Kriss Dokinss (Chris Dawkins), dziedātājs, bundzinieks un komponists Rass Īass (Ras Iyah) no Apvienotās Karalistes, perkusionists Tiago Loeijs (Tiago Loei) no Brazīlijas, kā arī pašmāju dziedātāja Anmary, koklētāja Laima Jansone un grupas "Gain Fast" ģitārists Uldis Beitiņš.

Tā kā mūziķu plejāde ir tik dažāda, tad skatītājiem būs interesanti vērot, kā tik atšķirīgi mūzikas stili veidos jaunu skaņu sintēzi, bez viena pamata rakstura.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu