Vaira Vīķe Freiberga apmeklē Reinika koncertu (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar diviem koncertiem Rīgas Stradiņa Universitātes Lielajā aulā Lauris Reiniks noslēdzis Latvijas koncerttūri "Es skrienu". Starp pēdējā koncerta apmeklētājiem bija arī eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, informē izdevniecībā "Mikrofona ieraksti".

Turnejas laikā Lauris uzstājās 12 pilsētās. Ņemot vērā lielo pieprasījumu un izpārdotās zāles, sākotnēji plānoto 11 uzstāšanos vietā tika sniegtas 17 – turneja tika papildināta ar pieciem papildkoncertiem, kas šābrīža mūzikas dzīvē ir liels retums.

Lauris Reiniks: "Pēc šā divu mēnešu maratona, kurš iznāca garāks, nekā plānots, jūtu lielu gandarījumu un patīkamu nogurumu. Paldies maniem klausītājiem – lieliem un maziem – visā Latvijā! Paldies visiem, kas skrēja ar mani un manu komandu.

Ļoti priecājos, starp noslēguma koncerta klausītājiem redzot mūsu prezidenti Freibergas kundzi ar kungu. Jūtos ļoti pagodināts!"

Dziesmā "Tik dīvaini tuvs" Laurim abos koncertos pievienojās Liene Šomase, bet vakara koncertā uz skatuves kāpa arī Aiša (Aisha), kas kopā ar Lauri dziedāja abu populāro duetu "Pasakā" no nesen izdotā albuma "Es skrienu".

Rīgas koncerta videoieraksts 31. decembra vakarā būs redzams LTV7 svētku programmā (atkārtojums 2. janvārī).

Laura Reinika tālākajos radošajos plānos ir uzstāšanās Baibas Sipenieces un Valtera Krauzes šovā "Dziedi, dejo, smejies" Arēnā Rīga 21. decembrī, gatavošanās Eirovīzijas nacionālajai atlasei, kā arī nu jau starptautiskā hita "Es skrienu" popularizēšana ārpus Latvijas.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu