Kaža gatavo albumu, piedāvā jaunu dziesmu (35)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Plānots, ka šā gada pavasarī klajā nāks pirmais mūziķa Kažas jeb Kārļa Būmeistera solo albums, informē ierakstu producēšanas, izdošanas un izplatīšanas kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvji.

Savu solo karjeru Kaža sāka pagājušajā gadā un šajā laikā jau guvis panākums ar savām dziesmām. Šonedēļ mūziķis laidis klajā savu jaunāko dziesmu "Slāpes nepāries", kuras mūzikas autors ir pats Kaža, bet pie teksta strādājis Mārtiņš Freimanis. Pēc nedēļas plānota arī dziesmas videoklipa pirmizrāde.

Tiek uzskatīts, ka jaunā dziesma "Slāpes nepāries" gūs ne mazākus panākumus, kā visas iepriekšējās mākslinieka un autora dziesmas, kuras visas, bez izņēmuma pabijušas augstās vietās visos nozīmīgākajos Latvijas mūzikas topos. Dziesma "Ieskaties", ar kuru Kaža debitēja kā solo mākslinieks, jau ieguvusi "Autortiesību bezgalības balvu", kā viena no visvairāk atskaņotajām dziesmām 2009.gadā, bet šā gada beigās publicētajos gada topos dominē dziesmas "Tiešs jautājums sev", "Man ir viss" un seriāla "Ugunsgrēks" tituldziesma "Tici vai nē", kura ir otra visvairāk lejupielādētā dziesma Mp3 portālā "Doremi.lv" 2010.gadā un viena no neapšaubāmi visvairāk atskaņotajām dziesmām radiostacijās pērn.

Kaža visu par dziesmas "Tici vai nē" iegūto atlīdzību no Mp3 lejupielādēm, ziedojis labdarībai un ar portāla "Ziedot.lv" starpniecību pārskaitījis to ar bērnu cerebrālo trieku sirgstošās Paulas Luīzes Bečas ģimenei.

Dziesmas "Slāpes nepāries" ierakstā piedalījušies arī Kažas grupas biedri - Raitis Aukšmuksts, Māris Mekšs un Edgars Znutiņš. Visas ģitāru partijas dziesmā iespēlējis pats Kaža, kurš ir arī šīs dziesmas producents, sadarbībā ar Gintu Stankeviču.

Jaunā dziesma lejupielādējama arī portālā "Doremi.lv".

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu