Sovvaļnīks izdod albumu "Bolts susātivs" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks jeb Ingars Gusāns, izdodot savu otro albumu "Bolts susātivs", piepildījis sapni par roķīga albuma izdošanu.

Kā informēja mūziķa pārstāvis Aivars Līpenītis, albumu veido desmit dziesmas, kurām vārdi ņemti no cienījamā latgalieša Antona Kūkoja dzejas.

Dziesmu mūzikas komponists un aranžijas līdzautors ir Sovvaļnīks. Šajā albumā gaidāms akcents uz ģitārspēli un smagnēju skanējumu, kas kontrastē ar melanholisko, mierīgo Sovvaļnīka debijas albumu "Sūpluok", kas ieguvis balvas un radījis interesi par mūziķi vairākās Eiropas valstīs.

Sovvaļnīks jaunajā albumā visu dziesmu skanējumu centās padarīt pēc iespējas dzīvāku un enerģiskāku. "Domāju, tas man kopā ar grupas biedriem un ierakstu meistariem ir izdevies. Nebaidos teikt, ka materiāla un idejiskā ziņā "Bolts susātivs" ir līdzvērtīgs citiem ievērojamiem 2010.gada smagās latviešu mūzikas izdevumiem un ir visu laiku iespaidīgākais roka albums latgaliešu kultūrā," pauda mūziķis.

"Bolts susātivs"
"Bolts susātivs" Foto: Publicitātes foto

No 12.janvāra vienu nedēļu Sovvaļnīka albums būs pieejams internetā "www.atlaizuklubs.lv", kur komplektā ar mūziķa debijas albumu būs iegādājams par 3,84 latiem. Jaunā albuma dziesmu digitālās versijas var iegādāties portālos "Platforma.lv" un "Doremi.lv".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu