Reiniks un "Musiqq" iekļūst "Eirodziesmas" finālā (459)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar (12. februārī) LTV1 ēterā bija redzams otrais "Eirodziesmas 2011" pusfināls, kurā tika noskaidrotas nākamās piecas dziesmas, kuras turpinās cīņu finālā Ventspilī - 26. februārī par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vācijā.

"Eirodziesmas" finālā iekļuva:

"Angel In Disguise" (Grupa "Musiqq"),

"Summer Night" (Grupa "The Secretz"),

"Banjo Laura" (Lauris Reiniks),

"Upside Down" (Grupa "Triānas parks"),

"Live On!" (Oksana Ļepska).

Skatītāju vērtējumā vislielāko balsu skaitu ieguva "Angel In Disguise" ("Musiqq"), "Summer Night" ("The Secretz"), "Banjo Laura" (Lauris Reiniks) (dziesmas tika nosauktas uzstāšanās kārtībā). Savukārt žūrija finālam izvirzīja dziesmu "Upside Down" (Grupa "Triānas parks") un dziesmu "Live On!" (Oksana Ļepska).

Skatītāju un žūrijas viedoklis šoreiz sakrita, tādēļ papildus skatītāju izvēlētajām finālam tika izvirzītas tās dziesmas, kuras žūrija bija ierindojusi 3. un 4. vietā.

Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajā atlasē notikusi atgriešanās pie diviem pusfināliem, savukārt jaunums nacionālajā atlasē ir izaicinājuma kārta, kas LTV1 ēterā būs nākamsestdien, 19.februārī, plkst. 21:20. Tajā piedalīsies 10 dziesmas, kas pēc abu pusfināla kārtu rezultātiem nebūs kvalificējušās finālam. Izaicinājuma kārtā finālam kvalificēsies divas dziesmas, no kurām vienu noteiks televīzijas skatītāju balsojums, bet otru - žūrija.

Nacionālās atlases fināls notiks sestdien, 26.februārī, plkst. 21:20 tiešraidē no Ventspils teātra nama "Jūras vārti".

Komentāri (459)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu