Sestdien eirodziesmas atlases izaicinājuma kārta (43)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar (19.02.) Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā plkst.21.20 notiks Eirovīzijas nacionālās atlases izaicinājuma kārta, kurā desmit dziesmu izpildītāji cīnīsies par iespēju iekļūt "Eirodziesmas 2011" finālā.

Šovakar par skatītāju simpātiju cīnīsies tās desmit dziesmas, kas pēc abu pusfināla kārtu rezultātiem nebija kvalificējušās finālam. Izaicinājuma kārtā finālam kvalificēsies divas dziesmas, no kurām vienu noteiks televīzijas skatītāju balsojums, bet otru - žūrija.

Šovakar LTV 1.kanālā būs skatāms Ģirta Zebuliņa un Ata Zviedra dziesmas "Rough Enough" videoklips, Sabīnes Berezinas izpildītā dziesma "Let Me Be", Daces Upītes un Nikolaja Puzikova izpildītā dziesma "It’s Not Easy" un Lienes Candy izpildītās dziesmas "Love Is Like An Aeroplane" videoklips.

Tāpat izaicinājuma kārtā cīnīsies Ineta Rudzīte un Uldis Timma ar dziesmu "Walking On My Tiptoes", Juris Ludženieks ar dziesmu "Beautiful World", Elīna Krastiņa-Grence ar dziesmu "Look Back At Me Again", Dace Upīte ar dziesmu "Magnet", kā arī Ivo Grīsniņš-Grīslis ar dziesmu "Cinderella" un grupa "Crazy Dolls" ar dziesmu "Positively Thinking".

Pirmās desmit dziesmas

Jau ziņots, ka no pirmā pusfināla "Eirodziesma 2011" finālā piedalās grupa "Blitze" ar dziesmu "Hop", grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu "You Are", Evija Sloka ar dziesmu "Don’t Stop The Dance", muzikālā apvienība "D-family" ar dziesmu "Daylight" un Jānis Stībelis ar dziesmu "Let It Be Me". Savukārt no otra pusfināla tālāk uz Ventspili tika "Angel In Disguise" grupas "Musiqq" izpildījumā, "Summer Night" - grupa "The Secretz", "Banjo Laura" Laura Reinika izpildījumā, "Upside Down" - grupa "Triānas parks" un "Live On!" Oksanas Ļepskas izpildījumā.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 26.februārī plkst.21.20 tiešraidē no Ventspils teātra nama "Jūras vārti".

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu