Noskaidrotas atlikušās divas fināla eirodziesmas (72)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Šovakar (19.02.) Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā notika Eirovīzijas nacionālās atlases izaicinājuma kārta, kurā desmit dziesmu izpildītāji cīnījās par iespēju iekļūt "Eirodziesmas 2011" finālā. Vienu dziesmu izvēlējās skatītāji, savukārt otru - žūrija.

Par žūrijas izvēlēto dziesmu kļuva "Cinderella" (Ivo Grīsniņš-Grīslis), savukārt par skatītāju favorītu kļuva "Look Back At Me Again" (Elīna Krastiņa).

Atgādinām, ka šajā kārtā piedalījās desmit dziesmas, kas pēc pusfināla kārtu rezultātiem nebija kvalificējušās finālam.

Jau ziņots, ka no pirmā pusfināla "Eirodziesma 2011" finālā piedalās grupa "Blitze" ar dziesmu "Hop", grupa "Pieneņu vīns" ar dziesmu "You Are", Evija Sloka ar dziesmu "Don’t Stop The Dance", muzikālā apvienība "D-family" ar dziesmu "Daylight" un Jānis Stībelis ar dziesmu "Let It Be Me". Savukārt no otra pusfināla tālāk uz Ventspili tika "Angel In Disguise" grupas "Musiqq" izpildījumā, "Summer Night" - grupa "The Secretz", "Banjo Laura" Laura Reinika izpildījumā, "Upside Down" - grupa "Triānas parks" un "Live On!" Oksanas Ļepskas izpildījumā.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 26.februārī plkst.21.20 tiešraidē no Ventspils teātra nama "Jūras vārti".



Komentāri (72)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu