"Triānas Parks" atceļ dalību "Eirovīzijā" (84)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

"Triānas Parks" solistes Agneses Rakovskas slimības dēļ grupa paziņojusi, ka atceļ savu dalību Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, vēsta grupas paziņojums.

Grupas dalībnieki saka lielu paldies visiem, kas palīdzēja dziesmas "Upside Down" tapšanā, visiem atbalstītājiem, dizaineriem un grupas daiļrades cienītājiem.

Šis grūtais lēmums tika pieņemts pāris dienas pirms konkursa, jo mūziķi neatmeta cerību, ka vokāliste Agnese Rakovska izveseļosies un varēs izpildīt dziesmu uz lielās skatuves. Saslimusī soliste pirms vairākām dienām nogādāta slimnīcā. Lai gan veselības stāvoklis ir stabils, ārsti mūziķei likuši saudzēt veselību.

"Veselība ir svarīgāka nekā viss pārējais, tāpēc šogad nāksies izlaist šo konkursu,"

sacīja soliste, uzsverot, ka visu laiku bijusi cerība, ka tomēr uz Ventspili grupa brauks.

"Es jau apzvanīju visu komandu, iesaistītos cilvēkus un pateicu, kas ir par iemeslu, kāpēc nebrauksim, pateicu paldies," skaidroja Agnese, piebilstot, ka veselības stāvoklis ir tāda neparedzama lieta.

"Eirovīzijas" dziesmu konkursā grupai "Triānas Parks" ar dziesmu "Upside Down" būtu bijis jāpiedalās ar ceturto kārtas numuru.

Eirovīzijas nacionālās atlases fināls notiks 26.februārī plkst.21.20 tiešraidē no Ventspils teātra nama "Jūras vārti".

Komentāri (84)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu