Izdots pirātblūza grupas "Kiss of The Dolls" albums (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Grupa "Kiss of The Dolls" pavisam nesen atgriezusies no Baltkrievijas galvaspilsētas Minskas, kuru apmeklējusi, lai popularizētu debijas albumu "Metal Kiss". Kā atklāj apvienības pārstāvis Šekspīrs, grupa uzņemta ar nedalītām simpātijām.

Rīgas enerģiskā blūzmetāla mūzikas grupa "Kiss Of The Dolls" aicina uz pirātu ballīti. Šo piektdien, 4. martā, klubā "Rock N Riga" (13. janvāra ielā 33), koncerta sākums plkst.21. Ieeja bez maksas.

Vēlamais apģērbs vai aksesuārs - pirātu tematika.

"Kiss of The Dolls"

Grupa radusies Rīgā, 2010. gada sākumā, mainoties mūziķiem un stabilizējot sastāvu, grupa spēlē koncertus Rīgas mazajos klubos, piedalās dažādos rokfestivālos, sevi prezentējot kā maskās tērptus dīvaiņus, kas spēlē īpatnēju mūziku.

Stilistiski grupas mūziku mēdz saukt par pirātu blūzu, piesaucot attālu līdzību ar Leonardu Koenu, Gariju Mūru, gan arī par Latvijā maz pārstāvēto glemroku, savukārt zāģīgāku ģitāru, spiedzīgās balss dēļ, mēdz piesaukt arī "heavy metal" žanru, kas mijas ar blūza elementiem.

Albums pieejams grupas koncertos par pirātiem labvēlīgu cenu, kā arī mūzikas veikalā "Randoms".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu