Sāks tirgot biļetes uz festivālu "Summer Sound Liepāja" (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 15. marta pulksten 10 "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās visā Latvijā būs nopērkamas biļetes uz mūzikas festivālu "Summer Sound Liepāja 2011", kas notiks 22. un 23. jūlijā, vēsta festivāla direktora Ulda Akselroda izplatītā informācija

Festivāls ir jauna iniciatīva, kuras mērķis ir veidot starptautisku mūzikas pasākumu dažāda vecuma liepājniekiem un mūzikas baudītājiem no visas Latvijas un kaimiņvalstīm. 15. martā tiks izziņoti arī festivāla pirmās dienas galvenie mākslinieki, bet jau šobrīd zināms, ka festivāla dienās kopā uz skatuves kāps vairāk nekā 50 dažādas grupas.

Nostiprinot un attīstot Liepājas kā mūzikas un festivālu pilsētas tradīcijas, tiks organizēts divu dienu pasākums, kura prioritāte būs mūzikas kvalitāte un dažādība, iekļaujot tādus žanrus kā roks, hiphops, ambientā un elektroniskā mūzika, popmūzika u.c.

Liepājas pludmalē un parka teritorijā tiks izvietotas četras skatuves, kas katra iezīmēs savu muzikālo tematiku. Tieši tas noteiks to, ka festivāls būs interesants visu paaudžu cilvēkiem – gan bērniem un jauniešiem, gan vidējās paaudzes cilvēkiem.

Apstiprinātie mākslinieki

Savu dalību festivālā jau apstiprinājušas grupas "Spaceships Are Cool" (Lielbritānija), "Nive Nielsen and Deer Children" (Grenlande), "The Coolness (Lielbritānija), "Kintopp" (Vācija), "Crystal Apes" (Vācija), "Lapko" (Somija) un citas.

Savukārt no pašmāju māksliniekiem uz festivāla skatuvēm kāps gan sevi jau pierādījušās grupas un mākslinieki – "Dzelzs Vilks", Gustavo u.c. – gan arī jauni mūzikas projekti.

"Summer Sound Liepāja"
"Summer Sound Liepāja" Foto: Publicitātes foto

Gan ārvalstu, gan pašmāju dalībnieku skaits turpina pieaugt un organizētāji sola arī pārsteigumus. Tomēr festivāla mērķis nav sacensība vērienīgumā, bet gan alternatīva iespēja patīkami pavadīt laiku.

Festivāls būs draudzīgs arī tiem, kuri vēlēsies baudīt mieru un Zilā karoga pludmales piedāvātās ērtības, jo festivāls „Summer sound Liepāja 2011” notiks teritorijā pie Dienvidu mola, kas neskar Zilā karoga pludmales teritoriju.

No 15. marta darbību sāks arī oficiālā festivāla mājas lapa www.summersound.lv, kur būs iespēja sekot līdzi jaunākajai informācijai.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu