Atklāj "Skaņu meža" kafejnīcu/koncertvietu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Mūzikas un skaņu mākslas pasākumu organizētāji, biedrība "Skaņu mežs" šovakar (2.apr.) atklāj jaunu, pastāvīgu projektu – telpu, kas apvienos mūzikas ierakstu veikalu, nelielu koncertu un izstāžu norises vietu un kafejnīcu, informēja "Skaņu meža" pārstāve Zane Dātava.

Tas ļaus biežāk rīkot mazizmēra novatoriskas mūzikas koncertus, prezentēt skaņu mākslas darbus un uzturēt pieejamu platformu informācijas apmaiņai un izplatīšanai. Iecerētas skaņu mākslas un mūzikas darbnīcas dažādām auditorijām, kā arī lekcijas un tikšanās ar neatkarīgo izdevniecību pārstāvjiem. Mūzikas veikaliņā būs nopērkamas vinila plates, kā arī mūzikas ieraksti kompaktdisku formātos.

Kafejnīca atradīsies Miera ielā 12. Atklāšanas pasākums iecerēts sestdien, 2.aprīlī plkst.18, kas skanēs Santas Ratnieces un Ērika Ešenvalda mūzika, uzstāsies digitālais mūziķis Mārtiņš Roķis, kā arī apvienības "Orbīta" pārstāvis Artūrs Punte, tādējādi demonstrējot plašo spektru mūzikas kāda būs dzirdama "Skaņu meža" telpā.

Kafejnīcas interjeru veidojusi māksliniece Evelīna Deičmane un dizainere Liene Drāzniece.

Projekts darbību uzsāk, pateicoties iniciatīvas "Brigāde" atbalstam.

Foto: TVNET
Foto: TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu